Archyvai – 2014 gruodžio

19
Gru
2014
Jau 20-ąjį kartą švenčiame PADĖKOS DIENĄ

Jau 20-ąjį kartą švenčiame PADĖKOS DIENĄ

Autorius Darbuotoja Milda on gruodžio 19, 2014 6 Šeimynos naujienos/fotografijos Naujienos su Nėra komentarų

2014 metų gruodžio 16 dieną, Jonavos rajono vaikų globos namuose buvo švenčiama tradicine tapusi padėkos diena. Čia gyvenantys vaikai, kalbėdami apie šią dieną, sako, jog būtent per padėkos dieną, savo namuose pamato tiek daug suaugusiųjų. Šie suaugusieji yra ypatingi: jie ne tik prieš kalėdas, tačiau visus metus dalijasi savo gerumu su čia gyvenančiais vaikais. Šventės… Tęsti skaityti Jau 20-ąjį kartą švenčiame PADĖKOS DIENĄ

Skaityti plačiau

11
Gru
2014

Linksmai mokėmės rūpintis švara – ŠVARIŲ RANKŲ KONKURSAS

Autorius Darbuotoja Milda on gruodžio 11, 2014 Naujienos su Nėra komentarų

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) drauge su Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) bei Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacija kasmet kviečia darželinukus, pradinių klasių moksleivius ir šeimas prisijungti prie iniciatyvos „Švarų rankų šokis 14“ – lavinti asmens higienos įpročius ir kūrybiškai pažvelgti į švarių rankų svarbą – sukurti originalų šokį, nufilmuoti. Tiek pernai, tiek šiais metais… Tęsti skaityti Linksmai mokėmės rūpintis švara – ŠVARIŲ RANKŲ KONKURSAS

Skaityti plačiau

11
Gru
2014
Šventėme HELOVINĄ

Šventėme HELOVINĄ

Autorius Darbuotoja Milda on gruodžio 11, 2014 Naujienos su Nėra komentarų

Spalio 31 d. mūsų namuose apsigyveno gausybė zombių, monstrų bei kitų nežemiškų būtybių – visi susirinko švęsti Heloviną. Šeimynos pristatė save, atliko smagias, o drąsiausieji, ir siaubingas, užduotis. Buvo renkama baisiausia kaukė. Energingiausieji galėjo išlieti jėgas šokdami, o vyriausieji – vakare žiūrėdami šventės dvasią atitinkantį filmą.

Skaityti plačiau

10
Gru
2014
Padėkos diena

Padėkos diena

Autorius Administracija on gruodžio 10, 2014 Naujienos su Nėra komentarų

Gruodžio 16 dieną, 17 valandą kviečiame visus draugus, rėmėjus, čia gyvenusius vaikus, dirbusius darbuotojus į tradicinę, kalėdinę Padėkos dienos šventę.

Skaityti plačiau

8
Gru
2014
EKOLOGINIS KONKURSAS „MANO ŽALIOJI PALANGĖ“

EKOLOGINIS KONKURSAS „MANO ŽALIOJI PALANGĖ“

Autorius Darbuotoja Milda on gruodžio 8, 2014 Naujienos su Nėra komentarų

2014 m. kovo – gegužės mėnesį, sėjome ir auginome įvairius prieskoninius ir vaistinius, kambarinius ir lauko augalus. Laistėme, prižiūrėjome pomidorus, agurkus, našlaites, čiobrelius. Šeimyna pasipuošė įvairiausiais žalumynais, kurie ankstyvą pavasarį džiugino akį. Pateikdami konkursui idėjos aprašymą ir nuotraukas patekom į ekologinio konkurso “Žalioji palangė” antrajį etapą, gavome Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro padėką.

Skaityti plačiau

3
Gru
2014

Čia gyvena aktoriai ir režisieriai – dalyvavome tarptautinio festivalio “Stop Frame” konkurse “Mano kinas”

Autorius Darbuotoja Milda on gruodžio 3, 2014 Naujienos su Nėra komentarų

Spalio 8-10 d. Kauno kino teatre „Romuva“ vyko V-asis tarptautinis medijų ir fotografijos filmų festivalis „Stop Frame“. Festivalio konkurse “Mano kinas” buvo vertinami įvairių kategorijų filmai: vaidybiniai, dokumentiniai, edukaciniai, animaciniai, fotofilmai, vaizdo klipai. Mes komisijos vertinimui pateikėme vaidybinį filmą „X + Y + ? = MEILĖ“. Nelikome nepastebėti ir gavome nominaciją „Už kūrybinius ieškojimus” .… Tęsti skaityti Čia gyvena aktoriai ir režisieriai – dalyvavome tarptautinio festivalio “Stop Frame” konkurse “Mano kinas”

Skaityti plačiau

į viršų