Archives for 2016 September

25
Sep
2016
Šokio maratonas

Šokio maratonas

By 3 Šeimyna on September 25, 2016 in 3 Šeimynos naujienos/fotografijos Naujienos with No Comments

Maratono tikslas – atsipalaiduoti, išlaisvinti save, pasilinksminti bei pasivaržyti su kitais, šokiui neabejingais vaikais, kartu išbandant savo jėgas ir ištvermę. Šokių maratono dalyviai džiaugiasi energingu ir linksmu renginiu, kuris dovanoja milžinišką geros energijos pliūpsnį. Po renginio globojami vaikai klausė kada vėl bus maratonas. Visi vaikai buvo apdovanoti diplomais.

Read more

24
Sep
2016
ANGELŲ SARGŲ ŠVENTĖ KAUNE

ANGELŲ SARGŲ ŠVENTĖ KAUNE

By 1 Šeimyna on September 24, 2016 in 1 Šeimynos naujienos/fotografijos 2 Šeimynos naujienos/fotografijos Naujienos with No Comments

Šiandien puikiai laiką praleidome Kaune. Lankėmės Policijos ir visuomenės šventėje. Dalyvavome visose šventėje organizuojamose veiklose, susipažinome su policininkų, kariškių darbu, apžiūrėjome jų darbo įrankius, techniką. Stebėjome kaip dirba spec. burys. Pabandravome su ministru pirmininku A. Butkevičiumi. Stebėjome žirgų ir šunų pasirodymus. Diena buvo praleista labai turiningai ir linksmai. Ačiū mūsų ANGELAMS SARGAMS, netik už apsaugą,… Tęsti skaityti ANGELŲ SARGŲ ŠVENTĖ KAUNE

Read more

19
Sep
2016
Rudens spalvų apsupti..

Rudens spalvų apsupti..

By 5 Šeimyna on September 19, 2016 in 5 Šeimynos naujienos/fotografijos with No Comments

Jei būčiau paukštis, skrisčiau aplink žemę paskui visus rudenius. Džordžas Elijotas (George Eliot) Vieną gražią,geltoną ir truputį jau šaltoką rugsėjo popietę, visi 5-tos šeimynos vaikai kūrė rudeninę instaliaciją. Besišnekučiuodami, bešmaikštaudami rinkome lapus ir juos klijavome ant senų, jau nebenaudojamų skėčių. Kiekvienas priklijuotas rudeninis lapas – tai gražiausi ir nuoširdžiausi mūsų linkėjimai kiekvienam praeiviui. Su šia… Tęsti skaityti Rudens spalvų apsupti..

Read more

1
Sep
2016
Su rugsėjo pirmąja

Su rugsėjo pirmąja

By 3 Šeimyna on September 1, 2016 in 3 Šeimynos naujienos/fotografijos Naujienos with No Comments

Mes su globojamais vaikais pasitikome rugsėjo 1-ąją. Palinkėjome vieni kitiems sėkmės naujose mokyklose, gerų draugų ir sėkmės turtinant savo žinių bagažą. Ar girdi – ir vėl skambutis aidi. Vadovėliuose nubudo raidės. Į klases plačiai duris atvėręs Grįžta vasaros takais rugsėjis. Ir po paslaptingą mokslo šalį Leidžiasi keliaut visi, kas gali. Su Rugsėjo 1-ąja!

Read more

To top