Linksmoji bičiulių kelionė

By 6 Šeimyna on May 2, 2015 in 4 Šeimynos naujienos/fotografijos 6 Šeimynos naujienos/fotografijos Naujienos with No Comments

Vos tik orai atšilo, ketvirtos ir šeštos šeimynų būrys jau žygiuojame Jonavos rajone.  Mėgstame turistinius žygius! :)  Taip galime pažinti gimtąjį Jonavos kraštą, jo istoriją bei puikiai, aktyviai praleisti laisvalaikį. Sužinojome, kad Paberžės piliakalnio teritorijoje stovėjo pilis, riogsojo medinės apsauginės tvoros ir buvo čia ruošiami kariai.

Taigi, gegužės 1-ą dieną, mus sutikti galėjote keliaujančius link Šilų Paberžės piliakalnių.  Žygiuodami bendravome, planavome, ką galėtume nuveikti. Na, o pasiekę tikslą, draugiškai įsirengėme stovyklavietę. Mantas pastatė šašlykinę, Edvinas sutaisė ir sutvirtinęs pastatė sulūžusį suolą, bei užkūrė šašlykinę, Ieva šeimininkiškai rūpinosi maistu, visi žygeiviai rūpestingai prižiūrėjo tvarką, saugojo gamtą.

Nepaliaudami džiaugėmės puikiu oru, nuostabia aplinka, ir draugiška kompanija. Dūkom, žaidėm žaidimus ir, žinoma, skaniai valgėme. Aptarę žygį, nusprendėme, kad labiausiai visiems patiko žaisti, dūkti, traukti virvę, žaisti “Karštą bulvę” ir vaikytis kitus vaikus, o pagavus susprogdinti balioną. Visiems be abejonės patiko  pelenuose keptos bulvės su sūriu ir ant grotelių keptos dešrelės, o kad būtų skaniau virš ugnies paskrudinome ir duonytę.

Linksmi įspūdžiai liko nuotraukose :)

Nuotraukos Mildos Juozapavičiūtės

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To top